Nyhetersarkiv

Reportage i Familjemagasinet


Läs reportaget om Helena och Cerberus när de arbetar för Fadderhunden.

Läs Mer »

Instruktör i Oslo


Under hösten kommer Helena Eriksson att hålla utbildningar för Nodat i Oslo. Detta i egenskap av instruktör för Svenska Terapihundskolan.

Läs Mer »

Projekt Tassavtryck i Familjemagasinet


Igår arbetade Projekt Tassavtrycks Helena och Cerberus med Fadderhundens koncept. Närvarande fanns även en frilansjournalist.

Läs Mer »

Terapihundutbildning


I Augusti startar vi en terapihundutbildning i Terapihundskolans regi. Utbildningen kommer vara på onsdagkvällar på Kungliga Hundar i Göteborg.

Läs Mer »

Terapihundläger 9/4 2011


Den 9-10 april hålls en utvecklingshelg/terapihundläger för terapihundekipage, både arbetande och under utbildning. Projekt Tassavtryck kommer vara där och hålla en föreläsning.

Läs Mer »

Öppen föreläsning 30/3


Den 30/3 kl 18.00 håller vi en öppen föreläsning på Kungliga Hundar för alla intresserade.

Läs Mer »

Gäst på Hundens Hus


Som en del av terapihundutbildningen gästar vi åter igen Hundens Hus i Göteborg. Den här gången blir det den 30:e Januari som vi besöker utbildningen.

Läs Mer »

Gästföreläsning på Hundens Hus


Den 11:e December gästar vi Hundens Hus terapihundutbildning i Göteborg. Där kommer vi berätta lite om Projekt Tassavtryck och dela med oss av tips och råd kring utbildningen och att komma ut och arbeta.

Läs Mer »

Projekt Tassavtryck i Kanal 5


Projekt Tassavtryck har medverkat vid inspelningarna för ett nytt hundprogram som kommer sändas i Kanal 5 under 2011. Missa inte detta!

Läs Mer »

Fadderhunden


Projekt Tassavtryck är nu utbildade i Fadderhundens koncept och kan därför anlitas även för detta. Fadderhunden drivs av Sara Karlberg och arbetar förebyggande mot mobbning med hjälp av terapihundekipage. Genom lek berör man sådant som kan vara svårt att förklara i ord, så som empati, respekt och ansvar.

Läs Mer »